Andlig klarsyn ….. Fanny ….. granater och Gud ….. samhället och satan ….. djävulen och dejt

CIMG1853

Fanny njuter av livet.

Mikael Leckström, en fantastisk präst, pratade om GPS och livets GPS.

Vi var cirka 40 i kyrkan och det är väldigt kul.

Andlig klarsyn är dagens tema.

En GPS visar vägen, den snabbaste vägen, utan att ta hänsyn till kvaliteten på vägen. Ibland kommer man till en oplogad skogsväg istället för att köra på stora vägen.

I livet så kommer vi på irrvägar genom våra GPS:er. Mikael talade om alla råd och tips som vi får genom mediabruset:

ät det, men inte det, så ska du se ut, men inte så, detta ska du tycka, men inte såhär.

Falska profeter, det är djävulens medarbetare. Men alla råd och tips för att skapa trygghet och lycka, ja, de är falska profeter. Eller?

Vi skapar våra liv utifrån våra värderingar som vi tycker är rätt.

En del värderingar strider mot vad samhället tycker är accepterat. Men har samhället fel?

Nja, kränkande åsikter är förbjudna.

Men är samhällets åsikter helt fria från kränkande åsikter?

CIMG0362

”Det är Antikrists ande, som ni har hört skall komma och som redan nu är i världen.

Men ni, mina barn, är från Gud, och ni har besegrat de falska profeterna, ty han som är i er är större än han som är i världen. De kommer från världen, och därför talar de som världen, och världen lyssnar på dem.

Men vi kommer från Gud. Den som känner Gud, han lyssnar på oss; den som inte kommer från Gud, han lyssnar inte på oss. Så kan vi skilja mellan sanningens ande och villfarelsens ande.”

Antikrist låter som ur en skräckfilm. När man trycker på stoppknappen på dvd:n så är filmen slut, men antikrist finns kvar hela tiden, även i kyrkan. Hela tiden, även i förlåtelsen och under välsignelsen.

Granater exploderar och åter exploderar i Malmö. Kan man då säga att antikrist styr där? Nä, det är seriösa beslutsfattare som styr, men organiserad brottslighet är väl utbredd.

Organiserad brottslighet. De som är med där är väl ändock antikrist? Nä, även de har goda och mindre goda sidor. En gangster kan vårda sin sjuka mor väldigt ömt eller ta väldigt väl hand om sin familj.

Då kan man döda och tortera hela veckan och gå till kyrkan och få förlåtelse på söndagen? Ja, men Gud vill även att vi ska förändra oss till det bättre.

Att leva i våld och hat hela tiden och sedan vara from troende, det är väl att vara falsk? Hycklande.

CIMG0280

Kyrkan står där den står, om den inte har blivit såld och är numera en ateljé, ett boningshus utan Gud (om man nu kan vara utan Honom, hur gärna folk än vill?) eller kanske ett massageinstitut.

Men vår tro förändras.

Andlig klarsyn. Runt om i världen finns det sekter, enskilda kristna eller grupper som betecknas som stolliga, Men de är livsfarliga, som rytande lejon, gömda under fårskinn. De skadar tron.

Det som är negativt kommer vi lättare ihåg. Alla utspel från tokiga, farliga och fanatiska kristna förstör för Gud, för kyrkan och för varje kristen.

Ett liv, ett samhälle utan Gud, ett ateistiskt samhälle, skulle det vara bättre än detta samhälle som bygger på kristen-judisk tankegods?

Ett samhälle som bygger på islam; skulle det vara bättre än det nuvarande samhället?

Samhälle som bygger på sexuell frisläppthet där könet blir apostlar och man själv blir Gud/Gudinna; är det ett sådant samhälle vi vill ha?

Satan finns även med i sexet. Styr och ställer. Är det därför som vissa av oss blir pedofiler, har sex med djur eller med avlidna? Ja. Men satan är mer än så¨.

Framför Las Vegas-maskinerna, på matchen eller när man är på gallerian och kommer ut med två påsar med Systembolagets logga på flera dagar i veckan. Där är satan.

Djävulen är väldigt aktiv vad gäller dejting. Många människor med osynliga, välväxta horn finns inom denna bransch, där ärlighet inte alltid uppskattas. Man ska vara ytlig hela tiden och man ska ljuga och så, men det köper inte jag.

Jag söker ärlighet och dess ursprung.

Ung kvinna kan vara man. Man är anonym när man chattar och skriver. Hur kan jag lita på de som jag chattar med eller skriver till? Det kan jag inte och det gör jag inte. Andlig klarsyn? Nä, realitetens klara ögon.

CIMG0315

Ärlighetens källa.

Vi lever i en värld där satan är välanpassad och försöker att skapa en värld som han vill ha. Jag är en syndare, men jag söker det goda och fina och ärliga i livet.

Falska profeter finns överallt. Är de som spår i kort eller i sump falska profeter? Jag litar mindre på alla som kommer med skönhetsråd och håller på.

Nu över till en riktig glädjespridare:

Fanny ligger i sin stol.

Fanny ligger i sin stol.

Fanny tittar på Tv och löser mysterier.

Fanny tittar på Tv och löser mysterier.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s